Facebook Pixel
Nopea ja luotettava toimitus Toimitukset alkaen 3,90€! Ilmainen toimitus yli 65€ tilauksiin
SOITA MEILLE +358 10 200 5980

Makrame.fi Showroom

Showroomimme

Noutopisteemme on muuttunut nyt myös palvelevaksi Showroomiksi, jossa voit paikan päällä tehdä ostoksia.

Maksutapoina paikan päällä ovat yleisimmät luotto- ja pankkikortit.

Olemme paikalla pääsääntöisesti arkisin klo 9-15:30, mutta sovithan asiakaspalvelumme kanssa aina ensin tulostasi, jotta olemme varmasti paikalla. Muina aikoina olemme paikalla sovittaessa.

Showroomin valikoima kattaa kaikki kauppamme tuotteet, sekä ajoittain myös muita rajoitettuja eriä tuotteita, joita ei itse verkkokauppaan tule ollenkaan.

Viihtyisässä showroomissamme voit istahtaa sohvalle, nauttia kahvista tai teestä ja rauhassa tutkia runsasta valikoimaamme ja kysyä apua asiantuntevalta henkilöstöltämme.

Showroomimme sijaitsee osoitteessa Patotie 2, 01600 Vantaa. Rakennus on aivan Louhelan juna-aseman välittömässä läheisyydessä ja rakennuksen takana on runsaasti pysäköinti paikkoja. Saapuessanne Patotie 2:een tulee teidän kiertää talon toiselle puolelle, josta löydätte sisäänkäyntimme. Sijaitsemme toisessa kerroksessa.

Ennen paikalle tuloa kannattaa varmistaa, että olemme paikalla puhelimitse numerosta +358 10 200 5980, sähköpostitse asiakaspalvelu@makrame.fi tai WhatsApilla numerosta +358 45 206 7833.

Tervetuloa tutustumaan paikanpäälle!

COVID-19 kriisistä johtuen on Showroom suljettu toistaiseksi. Noutopiste on yhä käytettävissä.